Stuur een e-mail

Reisverslag – we vertrekken

Reisverslag – we vertrekken
30 april 2016 Geert & Marleen

Wij zijn vertrokken

Vanwege de KLM-cares die we voor Tessel hadden aangevraagd moesten we een uur eerder op Schiphol aanwezig zijn. Daarom zaten we om 05:00 met kleine oogjes in de auto. Het inchecken verliep soepel en om 7:30 zijn we door de douane gegaan. Uitgezwaaid door lieve familieleden die ook erg vroeg hun bed uit moesten om ons gedag te zeggen.
Het avontuur waar we lang naar hebben toe geleefd gaat nu echt beginnen!

Ons vliegtuig vertrok om 10:00 en de reis ging boven verwachting. Tessel kan in de auto nog weleens in paniek raken, en vindt het erg moeilijk om stil te zitten. Vandaar dat we rekening hebben gehouden met 9 onrustige uren.  Maar naar omstandigheden ging het super! (er waren zelfs kinderen aan boord die veel onrustiger waren) Dankzij 30 keer het zelfde Nijntje filmpje en vele wandelingetjes door het vliegtuig tikten de uren voorbij. Nora en Titus vonden het ook een hele ervaring. Vooral door de vele films die ze mochten kijken en het kindermenu was het een leuke ervaring!

smikkelen van een kindermenu

Om 15:00 locale tijd landden we veilig op Curaçao. Voor ons gevoel was het toen al halverwege de avond. Bij het verlaten van het vliegveld worden we overvallen door de Caribische warmte.
Lieve kennissen, (Nynke en Martijn) die op het eiland wonen, hebben ons van het vliegveld naar onze vakantiewoning gebracht. Het was erg fijn om even opgevangen en begeleid te worden in een nieuw land.

Gelukkig zijn we een halve week voor dat de therapie begint aangekomen op Curacao. We hebben  deze dagen echt nodig gehad om te acclimatiseren. We moesten erg wennen aan het tijdsverschil en de warmte. Om een beetje in het ritme te komen hebben we rustig de buurt verkend en al een kijkje genomen bij het CDTC (Curacao Dolphin Therapy Center). Zo weten we waar we maandag naar toe moeten rijden en hebben we alvast een indruk van de therapieplek
We genieten nu nog even van het strand en de zee voordat we beginnen aan 2 intensieve weken therapie.

Wij zijn de trotse ouders van Nora, Titus en Tessel. Tessel heeft het 22q13 deletie syndroom. Ons doel is om met Tessel, en de rest van ons gezin, deel te nemen aan de dolfijnentherapie. Daarvoor is deze crowdfundingsite in het leven geroepen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*