Stuur een e-mail

Het begin

Het begin
2 april 2015 Geert & Marleen

Begin Februari heb ik op een verjaardag verteld over onze wens om met Tessel deel te nemen aan de dolfijnentherapie en onze plannen om dit door middel van een benefiet en crowdfunding te financieren. Marjan Hommes en Germa Scholten omarmden onze ideeën en stonden meteen klaar om te helpen. Samen hebben Marjan en Germa het bedrijf  Vuur & Vlam produkties dat gevestigd is in de Stadsgehoorzaal in Kampen.

Door de support van Vuur & Vlam hebben we het geluk dat de Stadsgehoorzaal Kampen heeft aangeboden dat we deze prachtige locatie mogen gebruiken voor ons benefiet. Op 30 juni organiseren we een 5-gangen diner en een feest.

Kijk bij onze acties voor informatie over het benefiet.

Kirsten - Content Media

Nu de locatie en datum van het benefiet bekend was , moesten we een manier vinden om dit onder de aandacht te brengen. Onze vriendin Kirsten Boersma bood aan om te helpen met een crowfundingsite. Kirsten heeft een eigen bedrijf Content Media en heeft deze site helemaal gebouwd.

Kirsten, we zijn je heel erg dankbaar.

Kirsten Boersma

Wij zijn de trotse ouders van Nora, Titus en Tessel. Tessel heeft het 22q13 deletie syndroom. Ons doel is om met Tessel, en de rest van ons gezin, deel te nemen aan de dolfijnentherapie. Daarvoor is deze crowdfundingsite in het leven geroepen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*