Stuur een e-mail

Benefiet Diner

Benefiet Diner
9 april 2015 Geert & Marleen

Buitenbeentjesdiner

Wij serveren op dinsdag 30 juni in de Stadsgehoorzaal in Kampen het buitenbeentjes vijf-gangen-diner. De basisingrediënten van dit diner bestaan uit groenten met een ‘afwijking’ waardoor ze niet supermarktwaardig zijn, maar er wel leuk uitzien en natuurlijk verrukkelijk smaken. In het kader van de chromosoomafwijking van Tessel, leek dit ons een toepasselijk thema.
Onze Takaay chef-kok, Mieke Mensen is bezig een geolied team om haar heen te verzamelen. Wij zijn allen geen professionele koks maar we kunnen heerlijk koken en serveren een verrassend, feestelijk menu.

Alle donaties gaan volledig naar Takaay.
Het diner is exclusief drank, deze zijn voor eigen rekening.

Wij hebben plaats voor 50 mensen, dus doneer snel en reserveer een plaats.

inloop vanaf 18:00 uur start diner 18:30 Stadsgehoorzaal Kampen Burgwal 84

Na afloop ben je ook van harte welkom op het benefiet feest waarbij Doe Maar Na & Friends een spetterend optreden in de foyer geeft.
Bekijk hier de sponsoren. Door hun bijdrage zorgen zij ervoor dat wij 30 juni een verrukkelijk en prachtig diner kunnen serveren

Bestel direct een kaart

buitenbeentjes groente

Stadsgehoorzaal Kampen - diner

Wij zijn de trotse ouders van Nora, Titus en Tessel. Tessel heeft het 22q13 deletie syndroom. Ons doel is om met Tessel, en de rest van ons gezin, deel te nemen aan de dolfijnentherapie. Daarvoor is deze crowdfundingsite in het leven geroepen.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*